Het nostalgisk dinnershow som gav mersmak

31/8, 2017 kl. 23:17

Torsdag den 31 augusti bjöd Hits For You in till en exklusiv VIP-kväll och genrep inför fredagens premiär av sin nya dinnershow Nostalgia. Förväntningarna var naturligtvis högt ställda när ett hundratal inbjudna samarbetspartners och nyckelkunder samlades i showlokalen på Nygatan i Gävle. Showens centralfigur och producent "Henke" Sundström hade nämligen på förhand utlovat den bästa och hetaste showen någonsin.

Ett stort löfte då han i fem säsonger tidigare dragit fulla hus med de föregående dinnershowerna.
– Den här Showen har jag gett namnet Nostalgia för att den innehåller massor av Nostalgi. Musiken är från 60-talet och framåt med stor vikt vid 70- och 80-talet. Vi kommer att belysa musiken som får en att minnas tillbaka till fina och positiva stunder i livet. Tanken är att oavsett om du är född på 40- eller 90-talet så finns det mycket du känner igen i den nya showen. Den innehåller dessutom ännu mer komik än tidigare och som sagt massor av nostalgiska återblickar i den moderna musikhistorien.

Den nya showen innehåller 10 stycken nyproducerade shownummer som var och ett är en musikalisk resa bestående av mycket medryckande och välkomponerade medleyn av sånger som är de vassaste och mest populära i sin genre men även en del udda nummer med stort mervärde. Den här kvällen bjöds det på hälften av numren i ett sanslöst tempo och massor av ögonfröjd när Henke och kollegorna Hanna Jämtsäter och Maria Doverud verkligen ger järnet och bjuder på sig själva. Det blir en resa i ett musikaliskt landskap som pendlar mellan allt från svensk schlager, 50-tals rock´n roll, dansbandspiruetter till massor av gnistrande 80-talsdisco kombinerat med mycket humor och en hel del skön självironi. Igenkänningsfaktor är stor då det inte bara bjuds på något för var och en utan ett pärlband av klassiker som de flesta kan sjunga med i.

Publiken klappade takten, tjöt stundtals av skratt och kvällen avslutades med stående ovationer. Det skall tilläggas att ljud och ljus var av mycket hög klass signerat medmusikanten Peter "Boogart & Modesty" Ericsson som även skall ha en stor eloge för de fina grafiska effekterna och de komiska filmerna på storbildsväggen. Det bidrar verkligen till att knyta ihop showen på ett fantastiskt audiovisuellt sätt.

”En gång till” skanderade publiken mer än en gång och ändå fick vi bara se hälften. Grattis till er som får se hela showen på premiären eller redan bokat in era platser inför hösten.
Henrik och ensemblen höll vad de lovade - det här gav verkligen mersmak!

Denna artikel är publicerad på effect+magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Publicera

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng