Britney Spears - Piece of me

Datum: 11/8 Tid: 19:30 - 24:00 Plats: Göransson Arena, Sandviken

Rekordshowen ”Britney: Piece of Me” har spelats i fyra år på The AXIS på Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas och har mötts av hyllningar både från fans och kritiker sedan premiären 2013. Som den första samtida superstjärnan att ha en ”resident show” i staden har hon och Ceasars Entertainment satt en ny standard för vad som är möjligt när det gäller underhållning i Las Vegas. Med över 250 föreställningar som alltid var slutsålda har showen omsatt över 140 miljoner dollar och sålt nästan en miljon biljetter. Nu åker den ut på turné.

”Britney: Piece of Me” har blivit framröstad till ”Best Resident Performer”, ”Best Production Show”, ”Best Bachelorette Party” och ”Best Bachelor Party” av Las Vegas Review-Journals läsare. Stjärnor som Beyoncé, Jay Z, Lady Gaga, Anna Kendrick, Nick Jonas, Miley Cyrus, Kirsten Dunst, Chloë Grace Moretz, Calvin Harris, Sia, Selena Gomez, Katy Perry och Steven Tyler har alla gått och sett ”Piece of Me”. Nu kommer den till Sandviken.

Turnén innebär den absolut sista chansen för fans att se showen live.

Britney Spears själv behöver ingen närmare presentation. Hon är en av de mest framgångsrika och hyllade artisterna i pophistorien med nära 150 miljoner sålda album. Född i Mississippi och uppvuxen i Louisiana innan hon blev Britney med hela världen i och med hennes första singel – Max Martin-skrivna ”…Baby One More Time”. Låten slog alla rekord när den släpptes och har sålts i över 20 miljoner exemplar.

Vi är otroligt glada och stolta över att få välkomna en av de allra största till Sverige och Sandviken i sommar. Vi ses i Göransson Arena.

Konserten presenteras av Live Nation i samarbete med Maloney Concerts och Göransson Arena.

Mer info samt biljetter på goranssonarena.se

Göransson Arena

Göransson Arena

Medlem sedan 2016-05-04

Publicera

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng