Logo golfbollar från Älvkarleby Golfklubb

5/3, 2018 kl. 13:37

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven 20 minuter söder om Gävle och 60 minuter norr om Uppsala.

Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden och en restaurang där du kan köpa en enkel fika eller äter något gott från ala carté menyn. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Vi kan erbjuda ”golfpaket” med boende i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event.

Ny golfsäsong närmar sig med stormsteg. Vi har fortfarande mycket snö men vi är i mars månad och erfarenheter säger att det kan gå fort när solen böjar bränna.

Letar du efter golfbollar med ditt företagslogo eller kanske du är på jakt efter andra logogolfprodukter! Vi tar fram logobollar från Titleist, Srixon, Taylor Made, Bridgestone och Callaway. För assecories har vi dessa leverantörer + några till. Gällande kläder kan vi hjälpa dig med Under Armour, Foot Joy, Puma, Callaway för att nämna några.

Kontakta oss så vi kan hjälpa dig att hitta rätt boll eller annan produkt för evenemang, till kunder eller medarbetare. Beställ nu för att ha produkterna när säsonogen drar igång. Kontakta oss på info@alvkarlebygk.com

Välkommen med din förfrågan eller beställning

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng