Rean startar på Älvkarleby Golfklubb

13/7, 2018 kl. 10:41

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Personer med fysisk funktionnedsättning i ben får låna gratis handigolfbil hos oss för träningen eller spel. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event.

IDAG BÖRJAR REAN

För både stor och liten golfaren har vi massa spännade erbjudanden i shopen fr.o.m. den 13/7.
-20 till -30% på ALL konfektion från kända leverantörer som Under Armour, Foot Joy, Daily, Callaway, Puma. -20% på ALLA skor från Foot Joy, Ecco, Under Armour och Puma och alla modeller av Cobra golfklubbor.

SKYNDA FYNDA.

Erbjudandet gäller produkterna som finns i shopen.

Välkomna!

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng