Shoppens Helg på Älvkarleby Golfklubb

8/6, 2018 kl. 11:53

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Alla Effects medlemmar ges den fantastiska möjligheten att spela golf hos oss på två stycken spelbrickor som ägs av Efftect. Dessa bokas genom Nalle och förvaras hos oss på Älvkarleby Golfklubb och kansliet.

Ta kontakt med Nalle hos Effect eller Johan Malmsten på Älvkarleby Golfklubb för mer information.

Välkommen till oss:-)

Lördag och söndag den 9 och 10 juni är det shoppens helg på Älvkarleby Golfklubb. Vi har massa spännade kanonerbjudanden i shopen på bollar, skor, vagnar, bagar, klubbor från Cobra och Titleist, Oakley sort glasögon m.m. m.m.

Vecka 25 är det dax för sommarens första juniorvecko-läger. Det blir golf från morgon till kväll för tjejer och killar upp till 15 år. Vi kör massa träning under förmiddagen och spel efter lunch. Har du någon därhemma som vill bli med ring oss på Älvkarleby Golfklubb på 026-725 10 eller sänd oss en mail på info@alvkarlebygk.com för mer information eller anmälan.

Vecka 26 och måndag den 25 juni det dax för vår golfvecka. Sedan följer 6 dagar med tävlingar i alla dess former och fina priser att vinna. Det hela avslutas med krögargolfen lördag den 30 juni. Välkommen till en vecka full av kul golf och roliga tävlingar.

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Hjälp

Stäng